Elektroonikafoorum.com

Täisversioon: teleri tarkvara vahetus ebaõnnestus
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere foorumipere!
Sinisilmse sooviga USB port ka videote jaoks tööle saada sai tehtud teleril LG 19LG3100 tarkvara vahetus 3.55->3.15, mille tulemusena moondus teleka pilt (4:3 pilt on horisontaalsuunas kõvasti venitatud ja pool sellest on parema serva taga; püstsihis on pilt kokku surutud, all kordub kaadri ülaosa)
[Pilt: 19lg.jpg]
Olen proovinud järnevalt pildilt näha olevaid setinguid muuta, kuid siiani on ainus märgatav efekt alumise korduse kadumine (pildi kõrgus ei muutu):
[Pilt: 19lg2.jpg]
Oskab keegi aimata, kas service menüü kaudu on probleem fiksitav või peab hakkama kuskilt sügavamalt (com pordi kaudu) lähenema? Tehase seadete taastamine? Tarkvara üles tagasi vahetamine olukorda ei muuda.
Modimise algne idee pärineb http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:16440

Nüüdseks tegin selle faili järgi omale vanast vene kaugjuhtimispuldist ja kõrvaplapi pistikust "uue puldi" service menüüsse pääsemiseks, mis toimib ka 3.55 puhul, aga see on kahjuks juba tagantjärele tarkus.

__________________________________________
lisatud 21.02:
Proovitud ka "instop" (service puldid on selline olemas) - ei tee muud, kui alustab jälle keele ja maa küsimisega.
Jõudsin nüüd oma kaevamistega siiani .
Saan sealt pildi laiust muuta (hetkel paistab all väärtus 720), kuid ei oska seda salvestada. Menüüd on endiselt paigast ära ja kanalivahetusel läheb ka pilt oma eelnevasse mõõtu tagasi.
Vastu vaatavate menüüdega saab tutvuda selle lehekülje esimeses postis.
Paistavad ka (F10) korraldused "nvmclr - Clear(Reset) NVRAM" ja "reset - Reset system" - kas neist võiks abi olla (esialgu ei julge näppida)?