Elektroonikafoorum.com

Täisversioon: Seiklused CD mängijatega
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5
Tervitus,

Plaanis siis üritada oma CD mängija Pioneer PD-S507 panna mängima läbi "fetishizaatori" http://www.lampizator.eu/LAMPIZATOR/FETI..._CDout.pdf viimase sobitamisega aga pisuke küsimus ja kuna koolist juba tiba palju möödas siis ka arusaamatus kallal.
Mängija siis pingeväljundiga TACiga mis pioneeri teksti all peaks olema PCM1716 (ehk siis ei midagi liiga erilist) väljundpingega 0,62V ja väljundtakistusega 5kOhm
Kõik muu igati arusaadav kuid antud manualist ei suuda tuvastada infot sisendis oleva taki R1 väärtuse leidmise kohta.
Skeemilt hetkel puudu olevad jupid ongi R1, R2 ja sisendkonde, R2 minu arusaamapidi DACi väljundtakistus korda vähemalt 10 ja konde väärtus vastavalt sellele, aga R1 jääb kuidagi mõistatuseks minujaoks.
Oleks igati tänulik kui keegi hea inimene viitsiks sellele silma peale visata ja oma arvamust avaldada.
(12-05-2010, 08:40 PM)Sgrafito Kirjutas: [ -> ]Tervitus,

Plaanis siis üritada oma CD mängija Pioneer PD-S507 panna mängima läbi "fetishizaatori" http://www.lampizator.eu/LAMPIZATOR/FETI..._CDout.pdf, ...

Ei leita: "The request /LAMPIZATOR/FETISHIZATOR/JFET_CDout.pdf, was not found on this server"
(13-05-2010, 11:16 AM)felch Kirjutas: [ -> ]Ei leita: "The request /LAMPIZATOR/FETISHIZATOR/JFET_CDout.pdf, was not found on this server"

Koma URL'i tagant ära Smile
oh kurja, tõesti koma sinna lingi sappa tulnud, nüüdseks kustutatud.
Nagu mina aru saan on see skeem mõeldud voolu väljundiga DAC kivide jaoks, mida 1716 mitte ei ole. Seega ei saagi sinu kivile sobivate R1, R2 arvutamist seal olla. 1716 minimaalne lubatud koormus on 5 koomi, mitte väljundtakistus.
Seal õpetuses kirjas ka kenasti mida teha juhul kui pingeväljundiga DAC on ... ehk siis just see R2 väärtuseks kümnekordne DACi minimaalne väljundkoormus (tänud selle korrektsiooni eest). Pingeväljundi korral, juhul kui üle 400mV, ka esimene FET mitte BF245A vaid BF245C.
Aga ühesõnaga siis, sai konsulteeritud ka ühe töökaaslasega, praeguseks siis plaadil peal R1 100Ohm; R2 56kOhm, C25 ehk siis sisend 1,5 uF ja väljundis olevate kondede väärtuseks sai 4,7 uF (olid lihtsalt sellised käepärast, arvutuse järgi oleks 3,6uF vaja olnud).
Kohe läheb siis ka masin lahkamisele ja eks ole näha mis sellest välja tuleb.
R1 piirab lühisvoolu. See on ka kenasti viidatud pdf-i lk.5 kirja pandud.
Ja tulem siis ... ei tööta krt Smile st. nuh võimendab küll ja puha aga moonutab kah kus kurat ... seiklused jätkuvad homme õige väärtusega takistite otsinguil, aga vähemalt huvitav on Smile
(13-05-2010, 10:03 PM)Sgrafito Kirjutas: [ -> ]Ja tulem siis ... ei tööta krt Smile st. nuh võimendab küll ja puha aga moonutab kah kus kurat ... seiklused jätkuvad homme õige väärtusega takistite otsinguil, aga vähemalt huvitav on Smile
Skeemi viga ehk? Sisendsignaal liiga tugev ? Jne...
Samunegi et...kui kogu CD-lugeja on bipolaaridel...mis effekti loodad peaaegu-lamp-lõppastmest? Ta ju ei suuda signaali parandada.
Ja ta töötab siiski Smile esmane emotsioon on igatahes hea, rahulik, täidlane, detailne jne. Klaasike head jooki ja lemmikplaadid ja elu on täitsa lill Smile.
Signaal sai siis näpatud otse daci väljundist ja ennist oli probleemiks mängija orig toite madalas pinges ja ka feti tööpiirkonnas. Abi saabus skeemile eraldi toite näol ja mõne taki algul potedega asendamises, tibakeses ossiga mõõtmises.
Eks nüüd tule veel tiba skeemi uurida ja vaadata mida veel teha kannataks.
Lehti: 1 2 3 4 5