Elektroonikafoorum.com

Täisversioon: Uus foorum avatud
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(14-09-2010, 11:22 PM)Max27 Kirjutas: [ -> ]...võiks veidi mõelda sellisele toredale sündmusele nagu iga aastane Elektroonikafoorumi kokkutulek, mis ühendaks kord aastas üritusest huvitatud oma ala fanaatikuid. Igaljuhul olen abistav käsi vastavat kokkutuleku seeriat alati materjaalselt kui ka füüsiliselt toetama, kus iganes Eestimaal ka see ei toimuks. Vaatasin veidi kurvastusega seda teemat: http://www.elfaelektroonika.ee/foorum/th...-Ehkt-2010 ja kui see üritus peaks ka toimuma mingi tõenäosusega(50/50%), siis ise sinna ilmselt kohale ei lähe, kuna Elfa foorumiga mind enam miski ei seoSmile

Eesti on niivõrd väike, et kokkusaamistega ei peaks huvilisi killustama sellepärast, millises foorumis keegi toimetab.

Eelnevatel kokkutulekutel on käinud ka inimesi, kes foorumeid üldse ei loe, kuid sellegipoolest on tegelenud/tegelevad/huvituvad elektroonikast.

Esimesed kokkutulekud toimusid osaliselt Tevalo materiaalsel toel, mida sai märgitud ka ürituse nimes.
Viimane (2009) aasta sai aga tänu Felchile TTÜ ruumides kokkutulek organiseeritud puhtalt vabatahtlike annetuste pluss oma isikliku tööpanusega (veebilehest pirukateni), seega ürituse korraldamisel mingit seotust ega kohustust ühegi firma ega foorumi ees ei olnud.

Ülaltoodust ma arvan, et ei ole põhjust asja n.ö. poliitiliseks ajada ja öelda, et mina sinna või teise liivakasti mängima ei tule. Kui ma ka see aasta oktoobris peaksin kokkutulekut organiseerima, siis teeks igal juhul sellise ürituse, kuhu võiksid tulla kõik asjalikud elektroonikahuvilised, olenemata poliitilistest-, usulistest- või foorumivaadetest.

Mida te sõbrad arvate?

Ei hakanud praegu eraldi teemat tegema, las Karu tõstab ise ümber kui vajalikuks peab. Või kustutab üldse ära.

Vootele
Kokkutuleku puhul peab arvestama ühe asjaga: see peab toimuma Tallinna lähedal. Kui nooremad entusiastid ja üliõpilased veel viitsivad öösel naril magada, siis vanemaid tegelasi sellega ei meelita.
Kokkutulekule võiks kutsuda rääkima paljusid tegelasi, kel omal alal pikk kogemus - mina võin paluda Andrest Interfluxist ja kedagi ka Attilast, ise võin paar sõna öelda, äkki õnnestuks ka Strandbergi meelitada, tal on ikka suht korralikud jutud energeetikast.
Niisama õlut limpsida ja TDA võimendeid vaadata on tore, kuid kiirelt ammenduv.

Korraldamiseks mul aega ei ole, kuid ühe ja teisega saan abistada.
ELFA foorum on tore, aga kahjuks asjaliku diskussiooni arendamiseks veidi mürarikas.

Eelmise aasta workshopid olid päris asjalikud. Kas tohin välja pakkuda omalt poolt programmeerimisest (jälle) lühidalt rääkida.
Tänud toetajatele igatahes.

(Minu jaoks) reaalne korraldamise aeg on oktoobris, ühepäevane üritus (vanemad inimesed ei soovi võimlas matil magada ja hotelliarvete kinnimaksmiseks puudub võimalus) ja Tallinnas (mis on paratamatult suuremale osale osalejatest ja esinejatest sobivaim)

Arvan, et lähiajal panen püsti eelregistreerimise väikese küsitluse näol, kus pakuks välja paar nädalavahetust oktoobri teises pooles, valiku eelistatud esinejate ja eelisteemade vahel (kõik ei mahu, valik tuleb teha ja hea meelega laseks valida osalejatel) ja selle järgi paneks juba paika lõpliku aja ja kava.

Organiseerimisel-esinemistel kaasalööjatega võtab privas ühendust.

Eelregistreerimisest annan eraldi teemas teada.

Vootele
Hehee, EHKT 2010 toimumine sai lootust juurde. Vahepeal tundus asi üsna nutune ...
Samunegi et kui tohiks paluda siis 30.10 palun välistada. Siis toimub minu juures akvaristide kokkutulek. Paraku on see ka ainus laupäev oktoobris, millal füssa suur audikas vaba on.
Praksidest veel ei tea aga võin uurida (eelmine kord olimegi seal, I praktikum). Kindlasti on vaba II praks, ta on lihtsalt tühi ruum ja ootab kuni traktorid tulevad. Seni minu siselennuväli.. Smile No ja minu TuumaLabor ™ on ka veel vaba ja ootab samuti traktoreid. Varsti seda nõuka aja pärlit enam ei näe...
Et kui hoolite jälle minu juurde tulemisest, siis need ruumid on kindlad aga mitte eriti mugavad. Igatahes oleks see mulle suur au...kuid pole veel ülemusega konsulteerinud.
Kas pakub huvi ?

Samas.. ma peaks rääkima elektroonikutega korrus kõrgemalt. Me ju ka elektroonikud. Tulemusi ei oska hetkel ennustadagi - asjalikud aga töösse süvenenud. Ja eks Tallinnas ole kohti mujal ka.
Väga tore, et asjalood ikka kokkutuleku teemal edenevad ja jätkub ettevõtlike inimesi, kes kunagi Elektroonikahuviliste (Tevalo) kokkutuleku traditsiooni alustasid ning seda ka tulevikus jätkavadSmile 2007 ja 2008 aasta oli lihtsalt üks väike vaheetapp ja ühtlasi ka test, mille näitajad langevad kokku nii vtl`i kui KaruTEC`i veendumustega, "kolka üritus" ei toimi laiemas ja professionaalsemas elektroonika inimeste ringis ja ei ole jätkusuutlik. Foorumi liige raivo juhtis kokkutuleku korraldustaseme, toimumiskoha ja kava suhtes tähelepanu juba paari aasta eest, kui temaga sai kohtutud ja antud teemal räägitud.
Kuna vtl ei näe kahe elektronikafoorumi olemasolus ja nende liikmetes ning nende omavahelistes sidemetes mingeid probleeme, siis Tema lahkel loal olen tulemas seekordsele kokkutulekule taas ja toetnan osalustasuga üritust. Kuna üritus tuleb ühepäevane või siis täpsemalt öeldes toimumisajaga pealelõunast kuni õhtuni, siis toitlustusega ei ole mõtet üle pingutada, väiksed suupisted ja kohvi/tee tegemise võimalus, seda on maa ja ilm. T-särkide tellimisega sama teema, ei ole mõtet priisata, sobib ideaalselt selline variant nagu eelmisel aastal, kes tahab särki, laeb kujunduse alla ja laseb selle omal kulul trükkida.
Omaltpoolt soovin kokkutuleku korraldajatele jõudu ja edu!
(06-12-2009, 02:37 PM)Sidorov Kirjutas: [ -> ]Vahutamisest ortograafia vallast.
Toon allpool näite ühest kohalikust auto-moto foorumist:

Reeglitest tulenevalt on foorumi keel ametlik kirjakeel vastavalt ametlikele õigekeelsusnormidele.

Toon siin ära meie poolt nõutavad normid:

1. Lause algab suure tähega.
2. Lause lõpeb punkti, küsimärgi või hüüumärgiga.
3. Kirjavahemärgi (peamiselt punkti ja koma) ees ei käi tühikut (näide ,kuidas ei tohi olla). Erandiks on mõttekriips.
4. Kirjavahemärgi järel on alati tühik (näide, kuidas peab olema). Erandiks on lõigu või jutu lõpp.

Kui kõik need on täidetud ja sõnastus enamvähem loogiline, on postitus ka loetav ja meie foorumi nõuetele vastav.

Tere, tere!
Luban, et võtan nendest kirjavahe märkkidest õppust. Elfas sain esimesel päeval 2 hoiatust, aga millegipärast ei ole reeglites sellest kuskil juttu.Võiks olla kasvõi viide sellele.
Näiteks: http://et.wikipedia.org/wiki/Vikipeedia:...kasutamine

Peas peavad olema koma reeglid.
http://arhiiv.koolielu.ee/pages.php/0303,9439?aj=1102

... ja ELFAS käin nüüdsest ainult poes.Sest mode pani, andis sellise asja eest karistava hoiatuse nagu mõttepunktid.
Peale vaidlust, et need on olemas ja neid kasutatakse, sain veel hoiatuse.
http://www.eki.ee/books/ekk09/index.php?p=2&p1=11&id=90

Arvuti kirjas pannakse sellepärast koma, punkt jne ... kirjavahemärk ilma tühikuta sõna lõppu, et programm ei poolitaks lauset enne koma.Käsikirjas jääb komale koma tähendus.Kirjavahe märkide puhul tasub seda viimast linki sirvida.
http://www.elfafoorum.ee/threads/55168-k...lima/page4

ma lihtsalt ei suuda norimata jätta.. moded panevad ka takka Smile
Olen ka seda teemat ja palju teisi teemasid seal foorumis jälginud ning ei oskagi enam midagi kosta, lihtsalt sõnatuks võtab...
Teiseks oli 6. märtsil ikkagi tegu lihtsalt hääletamisega ja valiku tegemisega etteantud nimekirjast, kedagi suvaliselt rahva hulgast ei saanud lihtsalt valida..
Loodan, et poliitika teema hoitakse siit foorumist küll eemal, sest sellise jama ajamiseks on teised portaalid olemas.
Lõpetuseks ei saa mainimata jätta, et kuulus "kirjamees" radiotehnika35 jätkab segamatult oma emotsioonide ja tõekspidamiste avalikustamist ning sobiks suurepäraselt Elfa Tehnikafoorumi modeks!
Ma ei piira selle foorumi arutelusid niikaua, kuni tuuakse poolt-vastu argumente ja ei lahmita pööbli moodi.

Poliitika ei ole halb iseeneses, on lihtsalt inimesi kes ei oska inimese moodu käituda.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15