Elektroonikafoorum.com

Täisversioon: Uus foorum avatud
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Seal tevalo foorumis kohe tehakse kõik selleks, et see välja sureks.
Bännitakse aktiivseid kasutajaid ja vahetatakse foorumi tarkvara sellise vastu, mille peale kahte minutit vaatamist tahaks silmamunad endal pealuust välja kratsida. Kui tihti annab ühes foorumis softi vahetada? 2004 aastast tuleb mul ette 4 erinevat. Esimene oli tundmatu soft kollase värvilahendusega, siis tuli vist mingi Invison Boardi stiilis, siis oli see eelmine ja nüüd praegune.
Alustuseks: Head vana-aasta lõppu kõigile! Smile
Mul ka selleks korraks "karistus" kantud, kuid miks ei tundnud ma selle kahe nädala vältel ennast sugugi karistatuna, vaid pigem ahistatuna "kurjast kumminuudiga märulipolitsei ülemast"!? Selline tegevus viib tõesti tõsiseltvõetava elektroonkafoorumi hääbumiseni ja ELFA foorumi tarkvara sarnaneb rohkem nüüd mingile tutvusportaali omale (orkut), kus on sõbralistid, grupilistid jms. Samuti on see liikmete konto vaatamise avalik satistika liigagi ülearune tehnikafoorumisse, ega see krd. RATE ole... aga võibolla varsti on kah, kui nii edasi läheb. Sad
Ja lõpuks tuli välja ikkagi tõde, Tanker küll soovitas kirjutada oma arvamused ja ettepanekud ELFA foorumist, vastava tagasiside foorumi teema alla, kuid kuidas, saab sinna midagi nii kirjutada, et seda ära kohe ei kustutataks ja bänni ei antaks? Õige vastus oleks ilmselt, et ära kirjuta modesid, adminit, ELFA firmat riivavas või kritiseerivas toonis, kuid selline kohustus oleks hullem kui "suukorvitamine"!
Pealegi tuleb asjadest rääkida õigete nimedega ja kui midagi on ikka väga piixus siis tuleb sellest ka kirjutada ja tähelepanu lasta pöörata. Mis puudutab antud www.elektroonikafoorum.com nn. reklaami ELFA foorumis, siis minu arust (paljude arvates) peaks olema iga teema päises ja avalehel kohe sellele viitav kiirlink, mis tooks abivajaja vajadusel otse siia ning see on vajalik selleks, et anda professionaalset konkreetset nõuannet või reaalset tehnilist abi. ELFA foorumisse ei jää varsti enam mitte ühtegi tehnikaalal pädevat aktiivset liiget, see kõlab küll väga hirmutavalt aga nii see on ja midagi pole parata, jäävad ainult spämmerid, tehnika ala võhikud, ärimehed müügi/ostu foorumites ja käputäis ajukääbikuid ning võib-olla midagi veel...
Sorry, kui nii läheb ja siis aastate pärast, kui ELFA firma veel eksisteerib, taipavad Rootsi kolleegid Eesti esinduse webmasteri (foorumi admini) välja vahetada ja see on asi mida Sa Tanel peaksid kartma ning eks sellepärast käibki aktiivne "jälgede ära koristamine" kõikjal.
Veel teadmiseks nii palju kõigile, et ka minu suht aktiivne roll on seal foorumis täidetud, fotoreportaaže/presentatsioone (mida pidevalt nõutakse), asjalikke nõuandeid teemades enam ilmselt ei tule, kontot veel esialgu ei palu ära kustutada aga jään passiivseks lihtsalt.

NB! Suvel võiks organiseerida www.elektroonikafoorum.com elektroonikahuviliste kokkutuleku ka, kas Sa KaruTEC ei tahaks seda näiteks korraldada Volta tehase ruumides, oleks alustuseks üks parimaid variante, inimesed saaksid end harida veidi. Smile
(30-12-2009, 11:27 AM)Max27 Kirjutas: [ -> ]Ja lõpuks tuli välja ikkagi tõde, Tanker küll soovitas kirjutada oma arvamused ja ettepanekud ELFA foorumist, vastava tagasiside foorumi teema alla, kuid kuidas, saab sinna midagi nii kirjutada, et seda ära kohe ei kustutataks ja bänni ei antaks? Õige vastus oleks ilmselt, et ära kirjuta modesid, adminit, ELFA firmat riivavas või kritiseerivas toonis, kuid selline kohustus oleks hullem kui "suukorvitamine"!

Max27, midagi asjalikku pole sellest foorumist kustutatud! Kustutakse vaid provokatiivse sisuga teateid, mida mõned (pisut kibestunud?) inimesed millegipärast järjekindlalt üritavad postitada.

(30-12-2009, 11:27 AM)Max27 Kirjutas: [ -> ]Sorry, kui nii läheb ja siis aastate pärast, kui ELFA firma veel eksisteerib, taipavad Rootsi kolleegid Eesti esinduse webmasteri (foorumi admini) välja vahetada ja see on asi mida Sa Tanel peaksid kartma ning eks sellepärast käibki aktiivne "jälgede ära koristamine" kõikjal.

[iroonia sees] Jah, ma kustutan kõike selleks, et aastate pärast mitte keegi midagi ei avastaks ega mäletaks[iroonia väljas].
Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis kõrvaldame just neid teemasid, mis muudaksid foorumi DELFI vms. laadseks 'kollaseks' sopaloopimise kohaks.

Kui Sind grupid ja sõbralistid ei huvita, siis ei nõua keegi, et Sa neid kasutaksid. Meil on vaba maailm. Samas kulgeb aga aeg edasi ning tihtipeale võime mingil ajahetkel avastada, et kui me jääme millegi vana külge väga kauaks kinni, siis magame midagi uut, huvitavat ja paremat maha.
Ühesõnaga, tankeri kindel ja vale veendumus et kriitikud on "kibestunud" on palju olulisem kui elfa foorumi saatus.
See mees ei saa iial aru mis ta valesti teeb.
(30-12-2009, 12:17 PM)KaruTEC Kirjutas: [ -> ]Ühesõnaga, tankeri kindel ja vale veendumus et kriitikud on "kibestunud" on palju olulisem kui elfa foorumi saatus.
See mees ei saa iial aru mis ta valesti teeb.

Kriitikat leidub ELFA foorumis hetkel päris palju ning ma ei arva, et kõik need inimesed, kes on oma arvamust avaldanud, oleksid kibestunud inimesed. Samuti pole seda kriitikat sealt eemaldatud.

Küll kipuvad aga mõned kasutajad arusaamatul moel 'esinema' ning tundub, et nemad üritavad maailma enese järgi ümber ehitada. Ja kui keegi nendega nõus ei ole ning neid rahustada või veel hullem - vaigistada - püüab, siis hoidku too vaigistaja vaid alt Smile

Seega tundub mulle, et ka KaruTEC ei saa täpselt aru, mida ta valesti teeb...
Tere kõigile ja veelkord edukat uut aastat!
Edastan väikese pressiteate, selleks, et Teid austatud praegused ja tulevased foorumiliikmed ja muidu googeldajad teemaga kurssi viia.
Nimelt on minu postitusõigused taas lõppenud koos PS kausta külastusõigusega Elfa foorumis, seega kui tahate kontakti saada, siis pöörduge otse selle foorumi vahendusel minu poole või helistage numbritel GSM 58016344 või VOIP tel. 7777765 (tavaline Elioni lauatelefoni tariif).
Ma olen aidanud tehnilistel aladel Elfa foorumist sadasid abivajajaid, remontinud ja korrastanud sadasid elektroonikaseadmeid, ostnud erinevaid kaupasid foorumirahvalt vähemalt 200k eest, olnud enamuse ajast abivalmis ja hoolitsev ning kui vaja siis ka veidi kriitiline ja palk on BÄNN!
Kindlasti tahate teada, et mida ma siis seekord autofoorumisse postitasin, teemasse kus inimene vajas järjekordset skeemiabi, mina sellest saladust ei tee, seega mõelge ja lugege:
******************************************************
Piirangute põhus:
Sinu postitusõigused on praegusel hetkel piiratud tulenevalt sinu eelnevast käitumisest. Sõltuvalt sinu käitumise iseloomust võivad su edasised postitused nõuda eelmodereerimist või sul puuduvad postitusõigused üldse. Piirangute põhjuseks on:
http://www.elfaelektroonika.ee/foorum/th...oksikutest

Piirangud lõpevad: 02-01-11, 18:00
******************************************************
Max27 kirjutas:
"Tere Sullegi!
Kuna siinne tehnikafoorum ei ole enam see milleks ta algselt mõeldud oli (inimsõbralik) ja mina siia enam eriti postitada ei kavatse ning vanemate kollegidega kokkuleppest tingituna siis koristasin ära ka enamiku linkide taga olevaid faile ja pildimaterjali, seega kui tahad neid uuesti näha, siis kontakteeru e-kirjaga või külasta www.elektroonikafoorum.com kodulehte. Lähiajal kolin sinna kõikide materjalidega üle ja teen selleks eraldi skeemikogu teema. Nagu aeg on näidanud, siis tuntakse "kadunud" foorumi liikmetest alles siis puudust, kui neid enam abistamas pole...
********************************************************
Elu läheb edasi ja sedakorda siis juba siin foorumis jätkuvalt, inimesed vajavad nõuandeid pidevalt, elektroonikaseadmed remonti või remondiabi foorumi teel, seega tuleb kõiki abivajajaid aidata võimalusel, mina olen selleks alati valmis.

Parimate soovidega:
Margus
Ma tegelikult muret eriti ei tunne, aga probleemiks on see et paljud elekrtoonika huvilised ka elfas vajalikud audioteemades.
Antud foorumis vist sellega nii head seisud pole ?
Seega igasugused ülevaated ja muud ehitused mis otseselt elektroonikaga seotus pole, pole ka vist kõige oodatumad siia foorumisse.
Vtl-i postitus on minu arvates psühhiaatriliselt murettekitav. Sõnakasutus nagu Jagodal või Jezovil.
Max27 jutt on õõvastavalt kokkulangev minu olukorraga, kuid ilmselt tankeri seisukoht sellest ei muutu. Elfa = tanker+vtl+radiotehnika, las müttavad..

Audioteemad võib ka siia kolida, kuna nt. humax on elfast ära kolinud ja küll tulevad teised kah.

Vaadake kasutajalisti, aktiivsus lisandumisel on huvitaval kombel kasvanud viimastel päevadel. Tänud vtlile ;)
Mina olen ausalt öeldes nõutu...

Ma ei leia, et mulle oleks Elfa foorumi juhtkonna poolt liiga tehtud (ma muidugi pole seal eriti aktiivne ka). Samas on mulle näiteks KaruTECi impulsiivsus seal närvidele käinud...aga siin on KaruTEC hoopis teistsugune...

Millest selline vahe?
Ma olen ikka samasugune, kuid siin foorumis on vähe lihtsam spämmi ja absurdi kontrolli all hoida Smile
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15