Abi 5 compali emaplaadi elustamisel
#1
Tervist.
Seisavad siis 5 compali eFL3x seeria emaplaati.4 siis eFL31 ja 1 eFL30.Kõikidel eFL31 tundub olevat sama viga.Nimelt Lõunasild jamab.Kord võtavad pildi ette,kuid siis puuduvad võrk,miniPCI pesa,PCMCIA ja kaardilugeja.Kuid vahepeal on täitsa kutud(ei "löö ventilaatoritki tööle").Ning eFL30 on täiesti pime.Kõikide emaplaatidega on midagi proovitud teha,kuid tulutult.Vead tulevad ikka tagasi.

Ehk leidub siit foorumist tarku inimesi,kes oskaks suunata/õpetada,kuidas neid elustada?Olen mõelnud ka ReBalling´u peale,kuid hinnad löövad jalust.


Ette tänades,

AndresS
Vasta
#2
Ehk aitab kuumaõhu puhuriga üle käimine? HP Pavillioni puhul sai nii 2 isendit tööle.
Vasta
#3
(28-07-2010, 10:52 PM)felch Kirjutas: Ehk aitab kuumaõhu puhuriga üle käimine? HP Pavillioni puhul sai nii 2 isendit tööle.

Ei aidanud.Ei teinud paremaks ega halvemaks.
Vasta
#4
Võib-olla ei olnud temp. piisav? Aga loomulikult võib ka muud olla - rada katkenud, kivi ise paha jne. Väga keerukas kindlaks teha.
Vasta
#5
kuumutamise ajal fluxi sai ka pandud kivi alla ikka? aga muidu, kui töötamise ajal kivi mudida, siis ei ole muutusi näha?
Vasta
#6
Sai pandud,kui kuumutasin.Ja mudimisega hakkab mõnikord seadmed ka tööle.Ise kardan ka,et kas rada puru või kivi küljest paar kuuli kohta lahti.Uue kivi saamine poleks probleem.
Vasta
#7
kui uus kivi juba pallidega olemas, siis on ju vahetus väga lihtne (kui on seadmed olemas, saares saaks ära teha asja) ja saaks edasi vaadata, mis viga. Raja katkemisse bga all ma eriti ei tahaks uskuda, neid on lahti küll tulnud, aga enamastui on need olnud nn tühjad väljad, kus radu külge ei lähe..
Vasta


Alamfoorumi hüpe:


Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne