Uus foorum avatud
(22-03-2012, 11:54 PM)felch Kirjutas: ei mingit IGI-t Sad Kauaks seda ei jätku...
Pool on läbi - Nii arvab pessimist.
Pool on ees - nii arvaks optimist.

See lõpp tuleb, tuleb PEALE MEID.

Ja vist mitte täpselt 12-12-12-12-12.
Kell 12 löövad kellad on katkend ilusast operetist.

Enne seda jõuab veel PALJU persoone PICi kasutama õpetada.
(Võta palju, võta kohe kaks.)

Akadeemias, ajakirjas, oli artikkel, kus arutati sellest et
inimene võib kaasaja tehnikaga kutsuda esile
kogu Suure Paugu süsteemi kollapsi.
Selle loo oli tõlkinud-toimetanud Piret Kuusk,
tore tüdruk aga tema eriti nalja ei tee. Füüsikast rääkides.


Vasta
Füüsikateemalised arutelud on teretulnud, tehke ainult eraldi teema muidu läheb segaseks.
Vasta
Nagu ma aru saan on siin ka ostumüügi osakond olemas. Ja kui uut kasutajatat registreeritakse siis on jutt, et igasugune äri on spämm. Et milleks see ostumüügi teema siin on üldse ?
Vasta
(28-05-2013, 09:05 PM)dumbuser Kirjutas: Nagu ma aru saan on siin ka ostumüügi osakond olemas. Ja kui uut kasutajatat registreeritakse siis on jutt, et igasugune äri on spämm. Et milleks see ostumüügi teema siin on üldse ?
Eks ta olegi spämm MUUDES alamfoorumites.
Vasta
Spämm on siis kui on kontekstivabalt teistes alafoorumites, a la "osta viagrat".

Kui on nt tehniline teema ja keegi pakub et a la mul on selle jaoks üks vigur pakkuda, siis laske käia. Peaasi et oleks teemas.

Ost-müük foorum on üleliigse kola müümiseks ja ostmiseks. Kui keegi ajab väikest äri siis võib kah kirjutada sinna, peaasi et oleks ikka elektroonikaga seotud.
Vasta
Vaatan mina elfafoorumit, diskussioone peale selle et "teeme uue foorumi" seal nagu rohkem polegi. Müügiteemasid ka enam ei näe..

Mis te vaevate seal ennas inimesed, kolige ümber Smile Siin on suurem kompetents, vähemalt elektroonika osas kindlasti, seda võib liialdamata öelda.

MartinJ jt on ka teretulnud, mul pole kanu kitkuda kellegagi.
Vasta
Aeg on tõesti uskumatult kiiresti edasi läinud... kuid hea on näha, et foorum on endiiselt alles ja kõigile avatud.

Mis puudutab Elfa elektroonikafoorumi, siis seal on mõningad asjapulgad teinud hämmastavaid muudatusi, mis on ilmselgelt vähendanud huvi mistahes tehnikafoorumite vastu.
Enamik Eesti suuremaid tehnikafoorumeid ka. HV on muutunud ülimalt passiivseks, ei mingeid suuremaid kokkutulekuid ega kooskäimisi, õhus on lihtsalt "müra", mis tasapisi hajub...

Minuga on ühendust võtnud aastate jooksul paljud EHKT käinud inimesed, kes on küsinud, et kas on veel midagi taolist kunagi tulemas. Vastan: "Õrn lootus on olemas, et sellel aastal õnnestub miskit korraldada, kui huvilisi jätkub". Katsun teha Elfa foorumisse ka vastava arutelu teema lähiajal. Endiselt on võimalik kasutada Ülenurme Gümnaasiumi ruume kokkutuleku läbiviimiseks, suurem mure on, et kes on nõus tulema workshope läbi viima ja millistel teemadel, mingeid suuri esinemistasusid pole võimalik lektoritele lubada. Arvestades Eesti väiksust ja pidevalt kahanevat huvi elektroonika vallas, siis ilmselt 20 aasta pärast polegi enam kellele midagi korraldada. Loodame parimat.
Vasta
(05-06-2015, 12:09 AM)Max27 Kirjutas: Arvestades Eesti väiksust ja pidevalt kahanevat huvi elektroonika vallas, siis ilmselt 20 aasta pärast polegi enam kellele midagi korraldada.

  See on nüüd küll õige!
Seda kummalisem on nii väikeses keskkonnas, nagu seda EV on, veel nende väheste huviliste vahel veel mingeid usulahke moodustada. No on küll kaks nö. konkureerivat foorumit, aga kumma haldajad julgevad endale vastu rinda taguda ja kiita, et meie võitsime?
Ma pakun ise vastuse välja: kõik on kaotajad.
Võibolla oleks tõesti vaja üht korralikku kohtumist sauna ja napsiga, et saaks välja öelda, mis öelda on. Või kui vaja, siis kakelda.
Kuidas seda ellu viia, mina ei tea. Mõni aeg tagasi isand vtl  üritas miskit kokkutulekut organiseerida siin, aga see sumbus ka sinna sõtta ära vist.
Vasta
Mul ei ole otseselt mingit vaenu kellegagi, lihtsalt mingil hetkel ei suutnud taluda seda umbluud mis elfas aeti ja mida moded ei puutunud. Samuti ei konkureeri, kuna antud foorum ei too sentigi sisse ja samas on mul vahel hea meel kui saan kellelegi head nõu anda Smile
Siin foorumis on vähe liiklust, kuid ma julgen öelda et vähesed postitajad on keskmisest oluliselt kõrgema elektroonikateadmisega.
Kui kellelgi plaanis elektroonikapäevad korraldada, siis soovi korral võin ise mõne loengu pidada, nt trükkplaatidest või miks ka mitte, metallitööst.
Ise ilmselt kokkutulekut kui sellist, organiseerida ei viitsi, väga palju on tegemist.
Vasta
Omal ajal vtl panustas ikka uskumatult palju nendesse kokkutulekutesse, seda taset on raske lüüa.
Vasta


Alamfoorumi hüpe:


Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne