DIP8 to SIL8 adapter opakale
#1
Oskab keegi pakkuda kust võiks osta DIP8 to SIL8 (SIP8) adapterit. Kuna vaja on ühte (teise võtaks varuks) pole USAst eriti mõtet tellida: http://www.monstermarketplace.com/electr...p-n-060301 saab ainult transat maksta. Võibolla keegi kohalik pakub aga netis ei reklaami?
Või on kellelgi pakkude moodus kuidas selline ise lihtsalt (ilma trükilpadi küpsetamiseta) ja korralik valmis teha.
Vasta
#2
Makettplaat, piikribad?


(20-12-2010, 08:45 PM)moi Kirjutas: Oskab keegi pakkuda kust võiks osta DIP8 to SIL8 (SIP8) adapterit. Kuna vaja on ühte (teise võtaks varuks) pole USAst eriti mõtet tellida: http://www.monstermarketplace.com/electr...p-n-060301 saab ainult transat maksta. Võibolla keegi kohalik pakub aga netis ei reklaami?
Või on kellelgi pakkude moodus kuidas selline ise lihtsalt (ilma trükilpadi küpsetamiseta) ja korralik valmis teha.
Vasta
#3
+ nn. angled pin header.
Vasta
#4
Väikesed kahtlused on sellise variandi osas, tuleb ports ülearuseid radasid ja traate, mis kõik potensiaalselt müra korjavad.
Vasta
#5
Väike näide vene isetegijatelt: http://www.hot.ee/moij//RSB965M_02.jpg
Vist töötab?
Vasta
#6
Trükkplaadi peal võivad rajad isegi pikemad tulla, sest rajad võib-olla tuleb ringiga vedada, aga traadid saab alati otse ühendada.

Mis sel venelaste variandil ikka töötamist takistab.

Puritaan muidugi viskaks DIL8 pesa minema, siis viskaks SIL8 pesa ka minema, otsiks üles opakaga ühendamisele kuuluvad detailid+gnd+vcc ja painutaks opaka jalad nii, et polegi vaja midagi traatidega pikendada. Tasub kaaluda opaka paigutamist hoopis plaadi alumisele poolele - siis on ta ilusasti peidus ja vägivald ei riiva silma.
Vasta
#7
Jõudsin ise ka sinnani välja, et lihtsam/parem otse peale joota, viigud ka enamvähem samas järjekorras ainult DIP puhul osa teises servas.
Vasta


Alamfoorumi hüpe:


Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne