Milline jootepasta ?
#1
Mõnede kivide (ITG3200: http://www.google.ee/url?sa=t&source=web...d7oNW006fw , jne) jootmine tööstuslikult tehtud plaadile ei taha eriti õnnestuda - kontakt vilets. Seni pole jootepastat kasutanud, tinatan lihtsalt kivi jalad ja puhun kuuma õhku peale.
Siit ka küsimus: millist jootepastat soovitate? Kas midagi siit: https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa/init.do?toc=19755
Vasta
#2
eks ta vast multicore pea olema, kui elfa valikut silmas pidada (https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa/ini...&toc=19755)
Ise kasutusel alpha metalsi pasta - töötab küll. Aga kas kavatsed pastat nõelaga plaadile/komponendile panna, või on sul olemas ka stensiil?
Vasta
#3
(25-04-2011, 08:47 AM)taavi Kirjutas: eks ta vast multicore pea olema, kui elfa valikut silmas pidada (https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa/ini...&toc=19755)
Ise kasutusel alpha metalsi pasta - töötab küll. Aga kas kavatsed pastat nõelaga plaadile/komponendile panna, või on sul olemas ka stensiil?
Esimene vajadus langes küll ära sest sain andurid plaadile kuuma õhuga tinatades eelenvalt jalad ja jooteplatsid (tööstusliku plaadi tinavaba tina niisama ei tahtnud kinni võtta).
Stensiilide olemasolust olen teadlik aga neid ei oma küll. Kas üldse on võimalik ilma hakkama saada, nt nõelaga?
Vasta
#4
eks see oleneb tegija käest Smile mina isiklikult suudan mikroskoobi all väljad ära katta küll, aga eks see üks paras juramine ole. Suurematest bga-dest rääkima ei hakkaks. antud klotsi jalad ei ole midagi ületamatut.
Vasta


Alamfoorumi hüpe:


Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne