sd card floppy emulator
#1
See seade asendab flopid ehk disketid sd kaardiga.
Kuni 72 flopi saab ühele sd kaardile paigutada.
SD kaart võib olla nii FAT16 või FAT32 vormindatud.

IBM ja CP/M tugi.
Saadaval ka slim versioonis.
Kasutab *.ima /*.vfd/*.dos laienditega faile,
milliseid saab tekitada WinImage nimelise programmi abil.
http://www.winimage.com/download.htm
Saab kasutada ka Virtual Floppy Drive nimelist asja.
http://vfd.sourceforge.net/
Vasta
#2
Väga lahe asi! Kas koodi ka jagatakse?
Vasta
#3
Koodi saab hetkel ainult koos mikroprotsessoriga.
Vasta
#4
Mul on vanadel (CPM !!!) ladusmasinatel sarnased asjad. Kas sinu vigur kah CPMiga koostööd teeb või ainult DOS ? Turgu sellele otsi freespinkide ja ladumismasinate maailmast - nt Duroc Machine Tools, nendega võid suhelda, nendel on kindlasti kliente kes seda vajaksid.
Kusjuures 300..500 euri töötava asja eest on reeglina täiesti ok - kui see tagab 20k maksva pingi edasitöötamise ja vabanemise flopidest.
Vasta
#5
Arburg, Engel, Demag, Battenfeld ,Ferromatik, Wittmann
Nendega on asi kontrollitud ja töötab kokku,
Vasta
#6
Kindlasti on oluline viimistleda see emulaator tooteks. (Korralik korpus, võibolla disainida pcb standard korpusele vastavaks vms)
Ostsin sarnase emulaatori, mis oli samuti lahtine pcb. Pidi pool päeva meisterdama. Hea meelega oleks ostnud koos korpusega.
Vasta
#7
trükkplaadil ja korpuses.
Vasta
#8
Kasutajapoolset vaatenurka ka. Tihtipeale on pinkide operaatoriteks karedate õliste kätega mehed, kelle brigadiril võib olla üsna raske talle selgitada uue mänguasjaga ringikäimist. Kuna tänapäeval võib väikesemahulisi sd-kaarte saada odavamalt kui flopisid omal ajal, siis võib arvata, et nii mõnigi kasutaja heameelega teeks tehte "1 floppi = 1 sd-kaart". Võib tunduda absurd, et inimesed on nõus vähemfunktsionaalse toote eest maksma rohkem, aga mõnikord see on nii.
Vasta
#9
Kusjuures SD kaardi asemel võib olla ka paberjoonise triipkood või lihtsalt number.
Tööstuses kipub ikka alati midagi sassi minema, paberjoonised on head konkreetsed asjad. Arvutimehed kipuvad unustama, et nt freesija fookus ei ole alati arvutil.
Vasta
#10
Lisame asja skeemi ka:

Skeem töötab ka ilma nuppude ja segment indikaatorita kokku pandud variandis, sellisel juhul saab asja kasutada ainult 1 flopi = 1 sd kaart.
Vasta


Alamfoorumi hüpe:


Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne