SMD Led- i valimine
#11
No nii, ühendasime siis maki taha ja mitte midagi. Vanad LED-id ekraani taga põlesid aga uued oranzid mitte piuksugi. Polaarsus on õige. Kas ikkagi ei sobi need 30mA ledid?
Kuna tal sai aeg otsa, siis rohkem ei jõudnud süveneda aga mis seal ikka süveneda, kui ei tööta, siis ei tööta ja ma arvan, et tuleb uued LED-id osta. Teine mina ütleb mulle, et "ma ju ütlesin sulle, ära hakka ise torkima" Smile
Ma lasen nüüd tal mõõta maki voolu ja ega muud polegi kui tuleb vist uued tellida: https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa/ini...1-79&toc=0
Vasta
#12
Küsiks nii, kas originaalis võib tegu olla Low current 2mA lediga?
https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa/ini...md+led+2mA
Vasta
#13
Alguses ütlesid, et pandud oranzid on tuntavalt eredamad originaalsetest rohelistest?
Praegu lugedes ei saa enam aru, kuidas või kus sa neid proovisid, et seda teada?
Kui praegu on paneel maki küljes, ja esimesena pandud LEDid ei põle, siis kus nad ennem põlesid?
Vasta
#14
Esialgne katsetus oli lauapeal(nii lahtivõetud roheline kui lahti olev oranz) lihtsalt voolu otse Ledile taha ühendamisel 2 v. Siis oli näha, et uued oranzid olid eredamad kui lahti võetud originaalsed rohelised.
Vasta
#15
Mnjaa. Lootuses, et lihtsalt 2V'ga sa neid valgeid LED'e ära ei tapnud, tasub mõõta nende voolu, olgugi et nad ei põle.
Ei usu, et sinna on arvestatud low-current LED'id, kuna nendel on millikandelaid ikka taustavalgustuseks häbematult vähe.
Kui uued valged sai paika pandud, on kindel, et midagi lühisesse ei ole läinud? Mõõtes testriga nii üht- kui teistpidi uute LED'ide pealt, lühist pole?
Vasta


Alamfoorumi hüpe:


Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne