Monster Vol. 2
#31
poolakad on asjale täie rinnaga peale lennanud jahh ning see on ju tegelikult hea. Kui elliptilist tahta, siis seda küll ise omal käel tegema ei hakkaks. Poolakal oli tegelikult juba klaasplastitöö kogemustega ettevõte seal taga, vorbiti igasugu auto keredetaile, nüüd 3D-pingis tehti vormid valmis ja lükati hoogsalt müügitöö käima. Ainult nii ongi asjal jumet, mitte nii nagu meie nurgasnokkijad.

Muide, elliptilise ruupori arvutusfail on nii suur, et seda kusagile serverisse üles ei ole kunagi pandudki, seda tuleb Jean-Michel'i käest otse küsida, kes seda muidugi lahkelt jagab, nagu ta seda ka nn tavalise Le'Cleach ruupori failiga teeb. Huvitav mees, sellel poolakal lisaks arvutusfaili andmisele aitas ta ka tegelikult sisendite määramisel ja muidu asjast "aru saada", ning sellegipoolest deklareerib ta, et temal ärihuvid ja -sidemed puuduvad täielikult. Vot selline kingitus audio-DIY (ja ka mitte nii väga DIY) kommuunile on see mees. Kui tahad võta ja tee endale ning kui suudad, siis kasvõi müü.
Vasta
#32
Vahepeal sai siis natukene Monsteri alumist osa ka ümber ehitatud. Mitte et see kuidagi tema omadusi muudaks aga asi muutus kompaktsemaks. Selle tulemusel sain sinna sisse ka XTZ-i bassivõimud ära paigaldada ja ka filtrid peitu. Nii et tagantpoolt nüüd suht lage.
Kuna filtrid said suht ammu valmistatud ja vahepeal olid muutused(uued kõrged BMS 4540, GPA membraanid Altecile)siis said ka kõlarid uuesti üle mõõdistatud. Mis puutub RFT-sse ja Altecisse siis peab ütlema, et väga kena. Kõrgetega tuleb veidi tegelda.
Aga bass, sellega on vist nii, et seda võibki nokkima jääda. Aga päris rahul ma temaga ei ole.
XTZ-il on ruumianalüsaatorid
http://www.xtzsound.eu/en/products/overv...JJlrWf_ktU
esimest neist enam ei müüda. Mina ostsin teise. Ja peab ütlema, et ei ole rahul. Tavaline korralik mõõtemikrofon koos korraliku helikaardiga on etem. Ja ka see nende Pro variant on tegelikult kehvake, eriti kui tahaks ülemist otsa mõõta.
Mõned pildid ka – alumine osa peale ümberehitust:
http://nagi.ee/photos/walwal/sets/298055...12&init=12
Vasta


Alamfoorumi hüpe:


Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne