Seiklused CD mängijatega
#31
Juba ennetava infona uurin targematelt, kas eestist kuskilt on üldse võimalik tellida/osta kvaliteetsemaid kondekaid stiilis BlackGate N(x), Nichicon ES või sarnaseid või ei jäägi soovikorral muud üle kui väljamaa ja netitellimused?
Vasta
#32
Soovitan kasutada Nichiconi, ELNAt vms korralike 105' kondekaid
Black Gate tundub parameetrite, veebi ja väljanägemise pärast täielik ussiõli-BS
Vasta
#33
Näiteks Elna Silmic II saab Digi-Keyst YE kaudu, hind suht kallis võrreldes Digi-Key neti hinnaga aga kokku siiski odavam kui mõnekümne konde pealt 30 $ transporti ja makse maksta. Viimati tuli alla nädala kaup ära aga siis ei olnud veel puhkuseid.
Vasta
#34
heh, oleks siis et paarkümmend neid vaja, kui internetitarkku uskuda siis ainukesed asjad mida selle mängijaga on mõtet teha, 2 tagumist opakat ad825 vastu ja lahtisidestuskondede vahetus.
Hetkel õnneks puhkus hakkamas ja pole aega tegeleda siis eks paari nädala pärast paistab mis saab.
Vasta
#35
Pajatan siis edasi,

Mis siis saanud sonyst, käis teine Ergo juures külas, tagasi tuli koos audiocomi superclock II platega ja kuna Ergo lahkesti pakkus ka paari opaka vahetust mis tal parajasti käepärast olid (LM4562) siis said ka need vahetatud.
Mis ma siis oskan tulemuse kohta öelda peale vaid paari plaadi kuulamist, püüan jätta välja kõik toredad väljendid nagu õhk ja sügavus ja kõik muu selline.
Esmalt siis vokaal ja keskriba, esmane reaktsioon selle mängijaga algselt oli, vokaal kuidagi pehme ja mahe, samas nagu veidi summutatud (sai korra isegi kõlarite filtris keskriba rohkem "lahti" lastud), nüüd aga on vokaali selgus ja arusaadavus (st kui tahaks teksti jälgida siis on se tunduvalt lihtsam) hoopis midagi muud, samas on säilunud tonaalne tasakaal st. midagi ei haka kõrva kriipima ega segama.
Mirkodünaamika, kui seda võib nii nimetada, muusikal oleks justkui avanenud vahekiht mis ennemalt mattus millegi muu alla, st kitarrikeelt tõmmanud näpu heli, käe liikumine üle keelte kaelal, trumminahal liikuva harja heli ja muud sellised nüansid mida enne tähele ei pannud.
Madalaotsa esitusel, näiteks kontrabassipuhul, "joonistuvad" erinevad noodid nagu paremini välja st. ei sulandu üheks massiks vaid iga tõmme on justkui olemas.
Pillide asetus "laval" oleks kah justkui paremini paigas, kui on trummikomplekt siis on ta keskel taga ja kui temast paremal mängib keegi klaverit siis seal ta ongi, vokaal aga tuleb ilusti ettepoole.

Kujunes ikkagi välja natuke ilusate väljendite loopimisena ja palju sellest nüüd seda platseebot oli ja palju reaalsust, ise siiski igati rahul hetkel ja tänud töö teostajale.

Loodetavasti on varsti veel midagi kirjutada edasistest tegemistest.
Vasta
#36
Et siis ... kas on mõtet mängija heliahelas olevaid lüüte vahetada, ise küsin, ise vastan ... on ikka küll. Usutavasti on suur osa ka vanakese ligi 20 aastases vanuses aga see pisuke töö tasus ennast küll ära.
Vasta
#37
Mis lüüdi panid, kust hankisid?
Vasta
#38
Elna silmic II ja abiks oli selline koht nagu phific.ee igastahes julgen soojalt soovitada
Vasta
#39
Ei saa kahjuks krediiti endale võtta vaid tuleb tänada töö teostajat, aga välja kukkus midagi sellist
Vasta
#40
Mis seal 1kHz juures toimub ? Mingi kondeka resonants ?
Vasta


Alamfoorumi hüpe:


Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne